STYRNING - RAPPORTERING - ANALYS

Sök

OM 1COMPANY - en del av FAR

1company och FAR skapar och sprider kunskap om finansiell rapportering, styrning, redovisning och analys. På 1company.se publicerar vi löpande videor som är relevanta och intressanta för dig som arbetar som business controller, koncernredovisningschef, financial controller eller CFO. Vi ordnar också tre årliga konferenser – IFSR Symposium, hållbarhetssymposier och Verksamhetsstyrning 2.0 – samt webinars, utbildningar och skräddarsydda möten. Ambitionen är att skapa ett nätverk och ett digitalt forum för och med personer som vill utveckla sig inom dessa områden.

VÅR AMBITION

Information om hur man skapar framgångsrika bolag är ofta abstrakt, substanslös eller för invecklad för bidra till bolagets utveckling. Fokus ligger ofta på pengarna i sig istället för det som genererar dem – verksamheten. Vi vill bidra med praktisk kunskap från riktiga människor, på riktiga företag, som gör, eller har gjort riktiga grejer som andra kan ta del av och lära sig av. På så sätt kan vi vara med och skapa fler framgångsrika och lönsamma företag.

VILKA VI ÄR

Christian Elfström

CHRISTIAN ELFSTRÖM

Christian Elfström startade 1company 2010 och har arbetat med konferenser och affärsmedia sedan 1999. I början av 2024 anslöt sig 1company till FAR, som med sina resurser och nätverk ger helt nya möjligheter att utveckla konferenser och arrangemang ännu mer. Vi ser fram emot att kunna skapa fler konferenser tillsammans och att utveckla konceptet med att sprida kunskap från företag som andra kan lära sig av. Att bli en mötesplats för ekonomi-Sverige där man samlas runt aktuella frågeställningar och skapar affärer.

VAD VI GÖR

KONFERENSER

Våra årliga konferenser är ett sätt för vårt nätverk att träffas och ta del av praktisk kunskap genom att t.ex. dela erfarenheter och diskutera idéer med kollegor.
IFRS SYMPOSIUM

fokuserar på koncernredovisning och finansiell rapportering. Konferensen vänder sig till dig som är koncernredovisningschef, financial controller, CFO eller på annat sätt arbetar med redovisning och finansiell rapportering.

VERKSAMHETSSTYRNING 2.0
handlar om styrning, verksamhetsutveckling, planering och analys. VS 2.0 vänder sig främst till dig som är business controller och CFO.
SUSTAINABILITY SYMPOSIUM

ger dig som ansvarar för företagets hållbarhetsredovisning all tillgänglig och relevant information om standarder och praxis för de krav som ställs på dig och ditt företag kring hållbarhetsrapportering.

WEBINARS

Att ta del av kunskap när man vill och hur man vill, tror vi på. Ibland vill man kunna äta lunch samtidigt som man får bra input. Våra webinars är föreläsningar och diskussioner på nätet och eftersom du sitter framför datorn är det fullt möjligt att göra det. Vill du ge dig in i diskussionen, finns chansen – vi kör alltid live!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.