STYRNING - RAPPORTERING - ANALYS

Så effektiviserade Specsavers sitt budget- och prognosarbete

Specsavers UK använde tidigare Excel för att hantera sitt budget- och prognosarbete. Med tiden insåg man dock att det var både var tidskrävande och ineffektivt. Bristande samarbete mellan ledningsgrupper gjorde konsolidering av data till en enda övergripande budget tidskrävande. Dessutom blev det fel på vägen eftersom så många personer var involverade i processen. Med företagets planer att expandera blev sådana problem än större.

I denna presentation får du höra om Specsavers utmaningar och deras förbättringsresa inom budget- och prognos. Ett arbete som baserades på best-practise metodologi och med att gå stegvist fram med förbättring inom olika områden. Du får även en kort demonstration av hur verktyget de använde fungerar praktiskt.

Vänligen observera: Presentationen baserar sig på erfarenheter gjorda av Specsavers i Storbritannien och Australien/Nya Zeeland.

Om Specsavers: Specsavers består av nästan 2000 regionalt drivna butiker i UK, Irland, Holland, Sverige, Norge, Finland, Danmark, Spanien, Australien, och Nya Zealand, som har som mål att leverera högkvalitativ och prisvänlig service inom optik och hörsel. Specsavers har över 28 miljoner kunder. Var tredje person med glasögon i UK köper från Specsavers.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.