STYRNING - RAPPORTERING - ANALYS

Hur får du ut finansiell information utan att vara datanörd?

Ledningens fokus är att driva verksamheten framåt. Den vägen är inte alltid rak utan innehåller ständigt nya förutsättningar och nya omständigheter. Vad händer om? Krävs en ny prognos till styrelsen?

Vår erfarenhet är att för mycket tid läggs ner på att plocka ihop och konsolidera siffror från olika system, samt på att leta felaktigheter. Idag vill alla istället enkelt kunna nå data, planera, budgetera, analysera och snabbt distribuera ut informativa rapporter. För detta krävs en enda plattform.

Detta område ligger oss varmt om hjärtat. Vi har arbetat länge med systemstöd för olika verksamheters behov både som Controller och konsult. I denna presentation berör vi bl.a. följande frågeställningar:

– Hur får man en version av sanningen?
– Hur syr man ihop alla detaljplaner till en total plan?
– Hur kan jag snabbt korrigera en prognos?
– Är det möjligt att få till detta utan att vara datanörd?

Föreläsare är:

Mattias Ferling är Manager Presales Corporate Performance Management på Unit4. Mattias har lång erfarenhet av systemstöd för olika slags verksamheter. Innan han kom till Unit4 var han bl.a. Group Controller och Group Reporting Systems Manager på DeLaval. Han har även arbetat med systemstöd i olika roller på Coca-Cola.
Yvonne Lindgren började sin karriär som revisor och sedermera Controller på Tarkett. De senaste 20 åren har hon arbetat med verksamhetsstöd på åtskilliga systemleverantörer och har stor erfarenhet av att finna lösningar inom Business Intelligence och Business Analytics.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.