STYRNING - RAPPORTERING - ANALYS

Digitalisering och finance-funktionen – allt du behöver veta för att vara med på tåget

Digitaliseringen har stor inverkan på hur vi arbetar och hur framgångsrika företag bedriver sin verksamhet. Hur påverkar den hur oss som arbetar inom finance? Är vi fortfarande fast i våra kalkylblad? Blir vi bortprioriterade avseende investeringar som skulle kunna ge verksamheten tillgång till framåtblickande och tillförlitlig information? Eller anammar vi teknik som kan göra finance-funktionen till affärspartners?

Just nu omges vi av nya termer och olika scenarion om hur ny teknik påverkar oss som både privatpersoner och yrkespersoner. I denna presentation reder Jan Rehnman ut begreppen och belyser hur digitaliseringen påverkar finance-funktionen. Hur vi kan använda ny teknik och anpassa den för vår verksamhets specifika behov? Vi tar upp begrepp som: Cloud, End2End Integrated, Predictive, Analytics, Artificial Intelligence, Robotics och lite till.

Föreläsare: Jan Rehnman är Advisory lead på inlumi. Jan har drygt 35 år erfarenhet inom Finance – både som Controller och CFO och som konsult i många olika verksamheter.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av ditt besök hos oss.